Landelijke villa’s

De ontwerpen van de woningen worden in lijn gebracht met de landelijke boerderijtypologie, maar wel met een hedendaags sausje. Waar de architectuurstijl van de woningen direct aan Boord en Dubbestraat traditioneler is, geldt voor de overige woningen in het plan dat de uitstraling in de basis juist wat moderner wordt.

Voor het ontwerp van de woningen gaat de architect uit van een aantal basisvarianten. Als koper heeft u straks de keuze uit verschillende opties waarmee u toch uw eigen unieke woning kan realiseren. De kavels variëren in grote en ligging, maar gemiddeld komen deze op ca. 750 m2.

Planning
Op dit moment worden gesprekken gevoerd met de gemeente over de stedenbouwkundige verkaveling, schetsontwerpen en uitgangspunten voor het bestemmingsplan. Zodra hierover overeenstemming is, kunnen we gaan werken aan het nieuwe bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan is essentieel voor de voortgang van het project. Gedurende het bestemmingsplanproces gaan we samen met de architect de ontwerpen van de woningen verder uitwerken, zodat bij vaststelling van het bestemmingsplan ook snel de aanvraag voor de omgevingsvergunning kan worden ingediend.

Op de hoogte blijven?
Wilt u niets missen over Het Boord? Meldt u dan aan via het contactformulier en ontvang de digitale nieuwsbrieven met de laatste informatie over het plan.